Filmul pe care nu îl vei vedea niciodată

Producătorii de filme au încercat din totdeauna să își prezinte viziunile lor despre viitor. Pe aceeași idee a pornit și noul film al producătorului, actorului și regizorului american John Malkovich. Dar acesta a pornit cu o inițiativă nouă și inovatoare, ce a fost dusă la bun sfârșit. Aceast film este intitulat 100 Years – The Movie You Will Never See.

Scenariul filmului este scris de John Malkovich iar rolul principal este jucat de el însuși, sub regia lui Robert Rodriguez. Cu ce a venit ca noutate este faptul că filmul respecta titlul întocmai și anume, că nimeni din cei care suntem acum în viață nu îl vom putea vedea vreodată deoarece filmul va avea premiera pe data de 18 noiembrie 2115. Ideea filmului se bazează pe concepția sa despre viitor, iar filmul este produs în colaborare cu firma ce produce cel mai luxos cognac și anume Louis XIII.

Filmul va fi prezentat anul acesta la festivalul de la Cannes, dar prea multe detalii despre film nu au fost dezvăluite. La festival va fi prezentat un trailer făcut special pentru acesta, însă niciun amănunt important despre acțiunea filmului nu va fi afișat, totul păstrându-se într-un mister total.
Problema cea mai mare a fost păstrarea secretului până la data premierei. Astfel, producătorii au comandat un seif special ce nu se va deschide decât la data de 18 noiembrie 2115, fără vreo posibilitate de a fi deblocat.
Mai jos puteți vedea singurele scene ce au fost dezvăluite.

Adăugaţi un comentariu

Adresa de email nu va fi publică