Captain America: Civil War varianta chinezească

Faptul că filmul Captain America: Civil War a avut succes încasând sume uriașe este deja cunoscut iar detalii puteți găsi aici. A doua țară ca și încasări, după SUA, a fost China cu 95,8 milioane de dolari, iar astfel producătorii vor să profite de de acest fapt.

Regizorii Joe și Anthony Russo doresc să promoveze franciza Captain America și în această țară și vor să creeze un film în care personajul principal să fie de origine chineză, film intitulat Captain China. Frații Russo, în parteneriat cu Beijing FangJin Visual Media Culture Communication Company, au deschis deja o casă de producție în această țară iar succesul le depășește așteptările pe care le aveau.

Joe și Anthony Russo s-a afiliat de asemenea cu Anthony Leonardi III, un celebru producător ce are la activ filme precum Game of Thrones sau The Jungle Book. De asemenea, tot ca asociat se numără și regizorul chinez Mushui.
Producătorii nu au vrut să dea prea multe detalii despre film, vrând ca acest film să fie o surpriză pentru toată lumea. Aceștia au declarat că scenariul încă nu este terminat, lucrând încă la câteva aspecte. În ceea ce privește bugetul de producție, acesta va fi uriaș, efectele și restul fiind de cea mai bună calitate.

Adăugaţi un comentariu

Adresa de email nu va fi publică